Dostava besplatna

Reklamacije

Povrat u slučaju oštećenja proizvoda moguć je u roku od 15 dana od primitka, stoga molimo da pažljivo pregledate kupljeni proizvod prilikom dostave. Ukoliko primijetite oštećenje, molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@na5u.hr navodeći svoje podatke, broj narudžbe kao i ostale podatke navedene prilikom kupnje. Proizvod molimo vratiti u prvobitnom stanju i nekorišten u originalnom pakiranju, kao i račun, na adresu pošiljatelja. Vaše troškove sporne pošiljke snosi NA5U.HR, ukoliko se utvrdi vidljivo oštećenje.

Ukoliko se radi o vidljivom oštećenju i opravdanoj reklamaciji, uz napomenu da je proizvod vraćen u originalnom pakiranju i s računom, obvezni smo ponuditi Vam drugi proizvod ili povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa. Troškove dostave drugog proizvoda snosi NA5U.HR. Primite unaprijed naše isprike ukoliko dođe do potrebe za reklamacijom.

U slučaju neopravdane reklamacije ( npr. nema vidljivih oštećenja) troškove Vaše pošiljke snosite sami. Takav proizvod vraćamo Vam u originalnom pakiranju na Vaš trošak uz pisanu izjavu o odbijenoj reklamaciji.
S obzirom da su proizvodi osigurani prilikom transporta, a prilikom preuzimanja utvrdite oštećenje do kojeg je došlo transportom, molimo Vas da uputite prigovor dostavljaču i obratite nam se na e-mail adresu info@na5u.hr. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku. U ovom slučaju bit će Vam vraćen cjelokupan iznos.

U slučaju da niste dobili kupljeni proizvod u roku od 10 radnih dana, molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@na5u.hr. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bismo Vas obavijestili o poduzetim mjerama. Ukoliko proizvod ni tada ne dobijete na navedenu adresu, a proteklo je 15 radnih dana, dužni smo vratiti Vam uplaćeni novac.

ODUSTAJANJE OD KUPNJE
Kupac ima pravo na povrat kupljenog artikla u roku četrnaest (14) dana od primitka. Kupac je dužan snositi troškove dostave koji nastaju kod vraćanja kupljenog artikla. Robu je potrebno poslati u originalnoj ambalaži na adresu : Pavoran d.o.o. Poljana J. Brunšmida 2, 10 000 Zagreb. Mora biti priložen originalni račun s pisanim dopisom o količini vraćene robe te transakcijski račun pošiljatelja (broj bankovnog računa, te naziv banke) kako bismo mogli izvršiti povrat sredstava.
NA5U.HR vraća ukupni iznos bez troškova dostave najkasnije u roku 15 dana od primitka robe.
NA5U.HR nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.