Dostava besplatna

Dostava

DOSTAVA UNUTAR RH I EUROPSKE UNIJE

Za dostavu koristimo usluge Hrvatske pošte. Ukoliko ste platili kreditnom karticom, virmanom ili e-bankingom pošiljku šaljemo preporučeno, a ako ste se odlučili za opciju pouzećem tada šaljemo preporučeno s otkupninom.

Rok dostave unutar Hrvatske je do 3 radna dana, osim otoka, gdje dostava može trajati duže, i kod ekstremnih vremenskih uvjeta (snijeg, poplave itd). Rok dostave za sve zemlje unutar Europe je od 5 do 7 radnih dana, osim kod ekstremnih vremenskih uvjeta (snijeg, poplave itd).

Dostava na području Hrvatske i Europe naplaćuje se.

Rok isporuke i pakiranje: Naručenu robu isporučujemo radnim danom, u roku 1-2 dana od primitka narudžbe. Vaš će paket biti dostavljen na adresu koju ste upisali kao kontakt. Molimo vas da pod kontakt navedete točnu adresu s poštanskim brojem i telefonski broj.

Važna napomena: Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje iste, molimo vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku. Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s vašim potpisom i potpisom dostavljača. Jedan primjerak zapisnika ostaje vama, a drugi dostavljaču. Molimo vas da nas kontaktirate vezano uz nastalo oštećenje kako bismo vam u što kraćem roku nadoknadili nastalu štetu.

Nezaprimljena pošiljka: Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja putem e-pošte info@na5u.hr kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku: Ako kupac odbije primiti robu ili je ne podigne u uredu kurirske službe nakon što mu je ostavljena obavijest o pošiljci koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

 

MEĐUNARODNA DOSTAVA

Proizvode možete naručiti i ako živite van Europe.

Troškovi dostave izvan Europe je uvijek isti i ne ovisi o državi isporuke.

Cijena dostave za svijet (osim Europe) je 25,00 kn (~3,28 €, ovisno o tečaju).

Proizvode šaljemo odmah nakon vaše uplate, a rok dostave je od 15-21 radnih dana. Rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini.

Naručitelj je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.